Begin 1994 begon Angelo Goede met zijn Amiga de eerste nummers te maken, die later na een re-make op Hell recordings uitkwamen onder de naam XD. Eind 1995 ging hij in plaats van de happykant de wat vagere kant op.

Begin 1996 kwam zijn demo via King Matthew bij Rige terecht. Voor het label Inferno was zijn muziek te vaag, maar George (Distortion) van Rige vond het helemaal te gek. In 1996 kwam dan ook de Bat Device
uit onder de naam Dr. Z-Vago. Zijn eerste boeking als Dr. Z-Vago was dan ook in de Energiehal in Rotterdam.

In 1997 1998 draaide hij bijna ieder weekend en door de week produceerde hij platen.

In 1999 ging hij voor het eerst naar Amerika. Samen met de artiesten van Megarave Records werden zij in Los Angeles verwacht om op de Megarave te L.A. te draaien. In 1999 was hij ook nog met Intensive Care begonnen, zijn eigen hardcore label waar op ik o.a. een van de eerste tracks van Outblast heb uitgebracht.

In 2000 heb ik een jaarmix gemaakt die op de Masters of Hardcore site te beluisteren was.

In 2001 werd DNA records opgericht de eerste release die uitkwam, was onder de naam Negative A - Fuck it. Op dit label wordt de meer duistere kant van hardcore gezocht.

In 2002 kwam het Catkiller verhaal in beeld, de opzet was terror en een beetje industrial dus nog vager en nog harder en vooral sneller.

Megarave, DNA, Hardcorps, TIT Our story...

Inmiddels is Angelo Goede is een van de meest veelzijdige ‘openminded’ producenten van dit moment. Hij maakt bijna alle mogelijke soorten muziek en zoekt nog regelmatig de duistere kant van de hardcore middels zijn ‘industrialized’ sound op DNA.

Tegenwoordig wordt hij ook veel als Negative A geboekt omdat men juist deze vorm van muziek extra waardeert. Angelo is een echt actieve producent die op jaarbasis meer dan 30 tracks aanlevert. De tracks vinden hun weg onder een van zijn vele aliassen zodat men nooit verveeld kan raken met de sound van Angelo.